Schoolstraat

Ook nu we de ingang in de Populierenlaan niet meer hoeven te gebruiken , blijven we onze schoolstraat behouden.

De Populierenlaan zal vanaf 1 september afgesloten worden van 8.15 tot 8.30 van 15.30 tot 15.40 en op woensdagmiddag van 12.10 tot 12.20 om de veiligheid van onze kinderen te kunnen blijven garanderen.

De afsluiting van de straat zal gebeuren van Populierenlaan (t.h.v. de parking voor de kerk) tot aan het kruispunt met de Platanenlaan.

Dank om rekening te houden met de veiligheid van onze kinderen.

Bereidwillige ouders mogen er steeds mee op toezien dat de hekken correct geplaatst worden.