GEWONNEN Helm op-Fluo top

Een tijdje geleden nam onze school deel aan de actie "Helm op-Fluo top", waarbij de kinderen een stickertje kregen, telkens ze met fluohesje naar school kwamen. Was de persoonlijke sticker-spaarkaart vol, dan mocht de sticker geplakt worden op een klasposter.

Enkele leerkrachten dienden een foto in van hun klas voor de volle klasposter, want zo maak je elk jaar met de hele klas kans op tal van leuke prijzen. En dit keer bleek dat "de aanhouder wint", want van alle deelnemende scholen en klassen was 2A, de klas van juf Vicky, één van de gelukkige winnaars!

Op maandag 25 april werd onze prijs dan eindelijk geleverd: de kinderen wisten tot die ochtend nog van niks en waren dan ook heel erg blij verrast toen de twee mannen van Tom en Rudi Amusementstoestellen kwamen binnenwandelen met ... een heuse grote voetbaltafel!

Die voetbaltafel heeft voor de rest van dit schooljaar een plaatsje in onze klas en zorgt voor veel speelplezier tussen de lessen en het werken door! Na de zomervakantie verhuist ze dan naar een plekje op school waar ze voor alle kinderen toegankelijk zal zijn.

Dankjewel aan de Vlaamse Stichting Verkeerskunde!

Juf Vicky en de supertrotse, superblije kids van 2A.