Junior Journalist (5B)

Junior Journalist

Een aantal leerlingen uit onze school namen deel aan de schrijfwedstrijd Junior Journalist'.

Het verhaal moest gaan over 'Het leven in 2030'. Er kwamen mooie verhalen uit de mouwen van de deelnemende kinderen. Knap gedaan, kids!

Een stukje uit een artikel uit de krant:

"Ze kunnen het nog wél. De opdracht was: schrijf een verhaal over 2030; en wat bleek?    Ze konden een verhaal construeren met een spanningsboog, ze konden de nieuwe technologie geloofwaardig beschrijven, ze konden de emoties en grillen van mensen in taal omzetten, de conflicten tussen generaties beschrijven. Enzovoort.

Uit onze school (5B) vielen Sam en Adham in de prijzen.
Hun verhaal werd uitgekozen op mee te dingen naar de grotere prijzen.
Proficiat, Adham en Sam!