eerste klasjes

De eerste leerjaren uit je regio in Eerste Klasje 2017

Bij de start van dit schooljaar namen weer heel wat kinderen de grote stap van de kleuterschool naar het eerste leerjaar. Je krant maakt er een traditie van om dit moment vast te leggen in een gratis bijlage met leuke klasfoto’s van de eerste leerjaren uit je regio.

Mis de bijlage op woensdag 27 september niet, want dankzij Roodkapje en al haar vriendjes van de Efteling zijn de foto’s en spelletjes nog leuker!

STEM OP JE FAVORIETE KLAS

Alle klasfoto's zijn ook te zien in het online album. Geef je stem aan de leukste foto. Uit elke van onze 4 Gazet van Antwerpen-regio’s wint de klas met het meeste aantal stemmen per leerling op de foto. Zo maakt ook jouw favoriete kleine klas een even grote kans.
De 4 winnende klassen mogen op klasuitstap naar de wondere wereld van de Efteling!
Stemmen kan vanaf 27 september t.e.m. 10 oktober.

STEM NU!

Wedstrijdreglement