Toffe beelden uit het 1ste, 2de en 3de leerjaar!

Verkeersweek

Fietsen wassen, onze fietsbehendigheid oefenen op een fietsparcours en in het verkeerspark, fietsen versieren, ... . We hebben genoten van een zeer leuke verkeersweek!

Openluchtmuseum Bokrijk

We wanen ons terug in 1913. Ook in 1913 kon het flink regenen tijdens de voormiddag! Gelukkig vonden we beschutting in de speelschuur. De kinderen konden heel wat oude spelletjes uitproberen. Tijdens de middag mochten de kinderen deelnemen aan een atelier (textiel, houtbewerking,...) Na de middag liet het zonnetje zich eindelijk zien! We sloten af in de speeltuin.

• 1A - juf Gerlinde
  • 1B - juf An V.T.