Ontdek de activiteiten van het 4de, 5de en 6de leerjaar!

poppenkast

De kinderen van 5B hebben een poppenspel gepeeld voor de kleuters van juf Annelies!

En of ze er plezier in hadden! Met hun zelfgemaakte poppen speelden ze een superheldenavontuur !

Groot en klein hebben er van genoten!

Samen vissen

De meters en peters van het zesde leerjaar maakten, i.f.v. het thema magnetisme, een aquarium voor de kinderen van het eerste leerjaar. Zij moesten testen of de visstok werkte en zo kon er volop gevist worden. Af en toe zat er wel eens een 'fopvis' bij.

veldloop

Iedereen liep tijdens de scholenveldloop de longen uit zijn lijf en met succes! Een podium vol kampioenen!! Aan alle andere lopers ook een dikke proficiat, we zijn fier op jullie!!

Tableaus Hansje en Grietje - 4A

Bij tableaus bevriezen de spelers een bepaalde situatie waardoor een levend standbeeld ontstaat.

Bewonder hoe de leerlingen van 4A het sprookje van Hansje en Grietje in beelden hebben omgezet.

Sportdag 5A en 5B

Behendig met mijn fiets, tennistalent, oriëntatievermogen! Check!

• 4A - juf Jola
  • 4B - juf Marleen