Ontdek de activiteiten van het 4de, 5de en 6de leerjaar!

stadswandeling Herentals 4A

Het vierde leerjaar maakte een interessante stadswandeling doorheen het centrum van Herentals.

Scholenveldloop

Proficiat aan alle deelnemers!

We hebben ons sportieve talent getoond en zelfs enkele podiumplaatsen veroverd!

sportdag Sport Vlaanderen

Tijdens de sportdag konden we genieten van sporten binnen: badminton, tafeltennis en buiten: honkbal, netbal, hockey, verspringen. Kortom super actieve dag!

Open Monumentendag 5e en 6e leerjaar

Dit jaar ging Open Monumentendag door in Noorderwijk, dus fietsten we door de velden naar het Dorpshuis. Daar vertrok onze wandeling met gids. We leerden enkele belangrijke families en monumenten kennen en gingen op zoek naar foto’s die we onderweg tegenkwamen.

Kennismaking meters en peters

De leerlingen van het eerste leerjaar maakten kennis met hun meter en peter van het zesde leerjaar. Samen speelden ze stratego, de jongens tegen de meisjes, wat een spannende strijd.

• 4A - juf Jola
  • 4B - juf Marleen