Ontdek de activiteiten van het 4de, 5de en 6de leerjaar!

Studiereis Tongeren

Het vijfde leerjaar ging op studiereis naar Tongeren.

Ze ontmoetten er de heldhaftige Ambiorix en brachten een bezoek aan het Gallo-Romeins museum waar ze een Romeinse selfie maakten.

Tijdens een rondleiding in de tentoonstelling leerden ze heel wat over Romeinse schoonheid.

Boeiend!

Studiekeuze

De leerlingen van het zesde leerjaar staan voor een moeilijke keuze, een studiekeuze vinden die bij hen past. Daarom gingen we proeven van de verschillende richtingen in het secundair onderwijs. De workshops waren leerrijk en interessant!

Bottlechallenge

Een spannende wedstrijd met flesjes gooien!

Enkele van onze leerlingen zijn echte experten.

Vissen met de petekindjes

Onze petekindjes mochten testen of de vishengel werkte, vissen in een zelfgemaakt aquarium met zeedieren! Gelukt, iedereen had beet!

Taalbende expert

Als echte experten reisden we met de Taalbende door Europa. De taalexpert leerde ons de taal kennen, de geografie-expert gaf ons alle informatie over het land, de cultuurexpert nam ons mee naar één van de belangrijkste monumenten en de icoonexpert liet ons kennismaken met een bekendheid uit het land. Met de Taalbendemobiel doorkruisten we Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk!

• 4A - juf Jola
  • 4B - juf Marleen