Ontdek de activiteiten van het 4de, 5de en 6de leerjaar!

dode hoek

In het zesde leerjaar leerde men hoe gevaarlijk de 'dode hoek' van een vrachtwagen is.

Heel belangrijk om het ook effectief in het echt te bekijken.

Technopolis

De leerlingen van het vijfde leerjaar beleefden een bijzonder wetenschappelijke dag in Technopolis.

fietsexamen zesde leerjaar

Dinsdag gingen de leerlingen van het zesde leerjaar alleen de weg op met hun fiets. Op verschillende posten stonden observatoren en politiebegeleiding waardoor de kinderen het parcours veilig konden afleggen. Voor alle zesdeklassers werd het fietsexamen een succes!

Leren programmeren

"Een leuke maandagvoormiddag voor het zesde leerjaar!

Leren programmeren!!

Dank je Robin en Hendrik! "

Bingelen maar!

Samen aan de computer!
De kinderen van het eerste leerjaar ontdekten met hun meters en peters van het zesde hun eiland op Bingel. Ze speelden reken- en taalspelletjes en kleedden hun persoonlijke avatar aan. En nu maar blijven ‘bingelen’!

• 4A - juf Jola
  • 4B - juf Marleen