Ontdek de activiteiten van het 4de, 5de en 6de leerjaar!

Technopolis

De leerlingen van het vijfde leerjaar beleefden een bijzonder wetenschappelijke dag in Technopolis.

fietsexamen zesde leerjaar

Dinsdag gingen de leerlingen van het zesde leerjaar alleen de weg op met hun fiets. Op verschillende posten stonden observatoren en politiebegeleiding waardoor de kinderen het parcours veilig konden afleggen. Voor alle zesdeklassers werd het fietsexamen een succes!

Leren programmeren

"Een leuke maandagvoormiddag voor het zesde leerjaar!

Leren programmeren!!

Dank je Robin en Hendrik! "

Bingelen maar!

Samen aan de computer!
De kinderen van het eerste leerjaar ontdekten met hun meters en peters van het zesde hun eiland op Bingel. Ze speelden reken- en taalspelletjes en kleedden hun persoonlijke avatar aan. En nu maar blijven ‘bingelen’!

Studiereis Kamp C - zesde leerjaar

Het zesde leerjaar ging met de fiets op studiereis. Via een autovrije route fietsten we naar Westerlo. Daar werden we ondergedompeld in een leerrijke sessie over Europa. De Europese Unie, de ministerraad, het Europees Parlement hebben geen geheimen meer voor ons. Ook weten we nu heel wat meer over groene energie, milieuvriendelijke energiebronnen en maakten we zelf een zonnecel. De toekomst is aan ons...

• 4A - juf Jola
  • 4B - juf Marleen