Ontdek de activiteiten van het 4de, 5de en 6de leerjaar!

6B 1AB - kennismaking meters en peters

De leerlingen van het eerste leerjaar maakten kennis met hun meters en peters van het zesde leerjaar.
Samen speelden ze Stratego. Wat een spannende strijd!

6B - Openmonumentendag

In 2020 bestond de fabriek van De Beukelaer 150 jaar. De koekjesfabriek werd in 1870 opgericht in Antwerpen en verhuisde in 1961 naar Herentals. De leerlingen van het zesde leerjaar reisden terug in de tijd, naar de beginjaren van de fabriek in Antwerpen centrum en de start in Herentals. Ze kregen een blik achter de schermen en leerden meer over het verhaal achter de koekjes! Na de tentoonstelling was het tijd voor een leuke speurtocht naar foto’s door het centrum van Herentals.

6B - sportdag

Onze dag startte al fietsend naar Sport Vlaanderen. In de voormiddag maakten we kennis met de nieuwe squashterreinen en lieten we onze hartslag hoog oplopen tijdens de oriëntatieloop. Samen picknickten we gezellig buiten. ‘s Namiddags konden we onze fietsvaardigheden tonen in enkele uitdagende opdrachten begeleid door de wielerschool. Om van een succesvolle, actieve sportdag te spreken!

• 4A - meester Milan
  • 4B - juf Kelly