Ontdek de activiteiten van het 4de, 5de en 6de leerjaar!

6A en 6B in Kamp C

Met de fiets naar Kamp C, milieuvriendelijk en energiezuinig, wij dragen ons steentje bij aan het milieu. Het zesde leerjaar maakte kennis met duurzaamheid, groene energie en de Europese Unie. We mochten zelfs een land vertegenwoordigen in de Europese Commissie en geld verdelen in het Europees Parlement. We voelden ons even echte ministers.

Kerstfeestje

Een kerstfeest met voor elk wat wils. Het tweede, derde en zesde leerjaar zetten hun deuren open, iedereen welkom en kiezen wat je wil spelen, dat was het opzet. Fijn om zoveel blije gezichten te zien tijdens dit klasdoorbrekend spelen!

Kieswijzer

De leerlingen van het zesde leerjaar staan voor een belangrijke keuze, daarom brachten ze een bezoek aan het secundair. Daar konden ze proeven van verschillende workshops waarbij ze kennismaakten met de verschillende richtingen. Een leerrijke dag!

Nieuwjaarsreceptie

Zoals dat hoort in januari worden nieuwjaarsbrieven gelezen, wensen gegeven en gezellig samenzijn met een hapje en drankje erbij. Eerst de receptie voorbereiden om daarna verrast te worden door een gepersonaliseerde brief voorgelezen door de mete- en petekindjes. Ons jaar kan alvast niet meer stuk! We wensen iedereen een fantastisch 2020!!

Scholenveldloop 6de leerjaar

Op de scholenveldloop komen we andere scholen tegen, staan we samen aan de start en staat het lopen centraal. Iedereen geeft het beste van zichzelf, super gedaan! Dikke proficiat aan alle medaillewinnaars!!

• 4A - juf Jola
  • 4B - juf Marleen