Ontdek de activiteiten van het 4de, 5de en 6de leerjaar!

Sportdag 6de leerjaar

Onze dag startte al fietsend naar Bloso, in de voormiddag een balletje slaan op het tennisveld en een oriëntatieloop waar de conditie en oriëntatie op de proef werden gesteld. In de namiddag konden we onze fietsvaardigheden tonen in enkele uitdagende activiteiten die begeleid werden door de wielerschool. We genoten volop van deze zonovergoten, sportieve dag!!

Kennismaking meters en peters

De leerlingen van het eerste leerjaar maakten kennis met hun meter en peter van het zesde leerjaar. Samen speelden ze stratego, de jongens tegen de meisjes, wat een spannende strijd.

• 4A - juf Jola
  • 4B - juf Marleen